030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Onze dierenartsen en paraveterinairen

dierenarts-gaby-van-den-bergDierenarts Gaby van den Berg

Inmiddels ben ik al 26 jaar dierenarts en hou ik nog zielsveel van dit vak.

Graag hou ik mijn kennis bij door continue aan bijscholing te doen via congressen, lezingen en met behulp van online nascholing van VetVisuals.

Mijn grootste passie is eigenlijk de interne geneeskunde omdat ik van de uitdagingen hou die deze patiënten mij geven. Maar ook het opereren schenkt mij voldoening. Het is altijd weer zo fijn om mee te mogen maken, dat een dier na een operatie weer helemaal opknapt. Omdat veel eigenaren van ratten de weg naar onze praktijk weten te vinden, heb ik inmiddels ook de nodige ervaring opgedaan in het opereren van deze kleine huisgenootjes. Zo heb ik al een groot aantal sterilisaties en andere, bij ratten veel voorkomende operaties kunnen doen, en zijn de ratjes op de dagen dat Karin er niet is ook in goede handen bij mij.

Zelf heb ik twee Heilige Birmanen, omdat de eigenwijsheid van katten me boeit. Dat eigengereide zie je ook terug in de kattengeneeskunde, aangezien katten heel anders zijn dan andere dieren en daarom ook anders bekeken moeten worden. Om me hier verder in te verdiepen ben ik dan ook al jaren lid van de Internationale katten vereniging ISFM (International Society for Feline Medicine) en de KNMvD.

Op onze praktijk houden we ook rekening met de uitgesproken behoeftes van katten en werken we zo veel mogelijk op een katvriendelijke manier.

Jammer genoeg is mijn laatste hond enige tijd geleden overleden. Hij bracht ons veel vreugde en als ik weer tijd heb komt er vast weer een hond in ons huis. Maar voor nu geniet ik van alle honden die elke dag bij ons in de praktijk zijn.

dierenarts-karin-salomons2Dierenarts Karin Salomons

Ik ben Karin Salomons, alweer sinds september 2006 dierenarts voor gezelschapsdieren. Ik heb na mijn afstuderen in verschillende praktijken gewerkt en ben sinds 1 augustus 2010 met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek Lunetten en zit hier lekker op mijn plek.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het houden en fokken van tamme ratjes, mijn man deelt gelukkig mijn passie voor ratjes. We wonen sinds 2007 in Duiven en sindsdien is onze dierenbende uitgebreid met nog een aantal katten en honden. Ik zal ze allemaal aan jullie voorstellen: James is een stoere Europese korthaar en had altijd gezelschap van een grote Maine Coon kater tot deze ons tot ons groot verdriet plots moest verlaten. Maar James is sinds een klein jaar weer helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriend George en vriendin Abbygail. George en Abby zijn Burmezen en ik kan alleen maar zeggen dat we heel blij met ze zijn, ze zijn simpelweg geweldig en hebben James weer gelukkig gemaakt. Verder wonen er hier nog 2 Duitse Doggen, Tenk die alweer 7 jaar is en Tundra van ruim 1,5 jaar oud. Met onze dogjes wandelen we veel en we hopen dat Tundra ooit een keer een nestje mag krijgen.

Dierenarts worden was mijn grote droom en die is werkelijkheid geworden. Het mooie aan het vak vind ik dat het zo afwisselend is, daarnaast trekken de bijzondere dieren en dan met name ratjes mij erg aan. Zo is ieder dier hoe groot of hoe klein dan ook van belang in mijn ogen.

Op 9 december 2015 is ons leven enorm verrijkt met de geboorte van onze Dochter, Eline. Ze is echt een heerlijk meisje, heel makkelijk en vrolijk. Al onze dieren vinden haar ook geweldig. Omdat ik vind dat we nu niet genoeg tijd meer hebben om ratjes te fokken is de rattery momenteel niet actief. Uiteraard hebben we nog wel een groepje ratten, ik kan me namelijk geen leven zonder ratjes voorstellen.

Half juli is Karin met zwangerschapsverlof gegaan en wij hopen dat Eline er over een aantal maanden een broertje of zusje bij heeft.

 

Vera1cParaveterinair Vera van Gemert

Hallo, mijn naam is Vera. Sommigen zullen mij misschien nog herkennen. Vorig jaar was ik al te vinden in de praktijk. Eerst als stagiaire, daarna als invaller in de vakantie. Nu gaan jullie mij nog veel vaker zien. Ik kom werken voor Wesley die een andere baan heeft gevonden. Vanaf 16 juni werk ik dagelijks in de praktijk. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn vriend. We hebben ook een stuk of 10 ratjes waar ik hobbymatig af en toe een nestje mee fok. Ik heb er heel veel zin in om te beginnen als paraveterinair in Lunetten.

 

 

 

 

paraveterinair roos de baanParaveterinair Roos de Baan

Hallo, ik ben Roos de Baan, 37 jaar jong en sinds september dit jaar ben ik het team komen versterken. Jullie zullen mij op de dinsdag en de vrijdag treffen. Ik heb dit beroep al geruime tijd willen uitoefenen. Werken met mensen en dieren is mijn passie. Na de komst van mijn 2 meiden heb ik dit ook waar kunnen maken. Naast mijn voorliefde voor dieren lees, dans en reis ik graag. Ik heb 2 cavia’s en een ondeugende kat. Ooit zullen we het gezin uitbreiden met een puppy.
Graag tot ziens in Dierenkliniek Lunetten!.

 

 

 

Stagiaires

We zijn erkend om stagiaires van de opleidingen voor dierenartsassistenten te begeleiden. Daarnaast lopen vanuit de faculteit diergeneeskunde veel studenten hier hun verplichte stages. Voor ons is dit een stimulans om regelmatig onze kennis bij te stellen en up-to-date te blijven wat de nieuwste behandelmethodes betreft.

Het kan dus zijn dat u door één van onze stagiaires te woord wordt gestaan, wanneer u opbelt of langskomt voor voer of medicijnen. We vragen u hier begrip voor te hebben.

stagiaire jeanette zandvlietStagiaire Jeanette Zandvliet

Hallo! Ik ben Jeanette Zandvliet, 23 jaar en zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding tot dierenartsassistente op Helicon MBO Nijmegen. Hiervoor heb ik de versnelde opleiding Diermanegement afgerond bij Aeres (Groenhorst) Barneveld. Vanaf midden november tot en met begin februari zal ik stage lopen bij Dierenkliniek Lunetten en zal ik hier te vinden zijn van dinsdags tot en met vrijdags.

Bij mijn moeder thuis hebben we 3 Shih-Tzu’s genaamd Silly, Molly en River en we hebben nog een Edelpapegaaipopje genaamd Nympho. Tot voor kort hebben we ook altijd thuis ratjes gehad, maar die hebben we nu helaas niet meer.

Ik hoop veel dieren te kunnen helpen tijdens mijn stageperiode hier en heb er veel zin in om hier nieuwe dingen te kunnen leren!


© Dierenkliniek Lunetten 2018